Societat 19/07/2022

Clàudia Costa i Jordi Vilà, nous regidors de Cort en substitució de Vivas i Romero

L'Ajuntament de Palma ha celebrat un ple extraordinari aquest dimarts perquè els dos membres d'Unides Podem prenguin possessió

2 min
Presa de possessió de Clàudia Costa aquest dimarts.

PalmaEls membres d'Unides Podem Clàudia Costa i Jordi Vilà han pres possessió de les seves actes com a regidors del partit en el ple extraordinari de l'Ajuntament de Palma d'aquest dimarts. El batle, José Hila, ha signat el decret de les competències dels nous regidors de la corporació municipal, la qual cosa ha suposat una reconfiguració de les àrees d'Unides Podem a Cort.

Per una banda, Clàudia Costa –qui va ser número quatre a les llistes municipals el 2019– ha estat designada per la junta electoral en substitució de Sonia Vivas, després que aquesta renunciàs a la seva acta. Pel que fa al seu lloc dins l'equip de govern, Costa assumirà la Regidoria de Participació Ciutadana –de la qual era directora general fins ara– i Govern Interior.

Per altra banda, Jordi Vilà –qui va ser número cinc a les eleccions– ha estat designat en substitució de Rodrigo Romero, qui també va renunciar a la seva acta arran de la polèmica del Pride. D'aquesta manera, serà regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i president de l'Empresa Funerària Municipal (EFM), de la qual fins ara era gerent. A més, serà regidor del Districte de Platja de Palma - Pla de Sant Jordi, també com a relleu de Romero.

"Fa tres anys que treballam en la gestió, tenim formació en gestió pública i creim que això és bo i ens permetrà fer feina per complir els objectius establerts", ha declarat Costa en aquest sentit. "Aquesta etapa suposa un nou repte. L'encet amb molta il·lusió i amb ganes de fer feina en benefici de la ciutadania", ha firmat Vilà.

Jarabo assumeix les àrees de Vivas

Una de les novetats que comporten aquestes noves incorporacions són les funcions del portaveu de l'equip municipal i fins ara regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo. Des d'aquest dimarts, assumeix l'àrea de Justícia Social, Feminisme, LGTBI –que gestionava Sonia Vivas– i Qualitat, i continuarà sent regidor del Districte Centre.

stats