Societat 23/04/2024

Els afectats per l'esfondrament del carrer del Polvorí podran tornar a ca seva a partir de dijous

L'edifici es va esfondrar a finals de febrer i va obligar a desallotjar 28 persones

ARA Balears
1 min
Immoble afectat del carrer Polvorí en El Terreno.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dimarts que els veïns afectats per l'esfondrament del número 7 del carrer del Polvorí, al barri del Terreno, podran començar a tornar a ca seva a partir d'aquest dijous i ho faran de manera progressiva. Segons ha explicat Cort en una nota de premsa, els veïns que resideixin als domicilis 5 i 9 (els annexos) hi podran tornar dijous, mentre que la resta d'afectats ho podran fer entre divendres i dilluns que ve.

Cal recordar que l'edifici es va esfondrar el 26 de febrer, fet que va obligar a desallotjar 28 persones, que van haver de ser reallotjades pels serveis municipals a altres dependències. Alguns varen optar per reubicar-se provisionalment en cases de familiars.

El tinent de batle d'Urbanisme i Habitatge, Óscar Fidalgo, ha remarcat que després del succés es va signar el decret d'execució de mesures cautelars pel qual s'ordenava la demolició d'aquest edifici, ja que es trobava en ruïna tècnica. Fidalgo ha assenyalat que el propietari va confirmar al Consistori que no es trobava en disposició de demolir-lo, de manera que Urbanisme va decidir fer-ho de manera subsidiària i, posteriorment, se li traslladarà el cost de l'enderroc.

stats