Política 16/06/2022

Sonia Vivas anuncia que entregarà l'acta de regidora

L'edil, destituïda aquest dijous pel batle de Palma, ha cedit davant les exigències del seu partit, Unides Podem

ARA Balears
2 min
Sonia Vivas, en una imatge d'arxiu

PalmaLa fins ara regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha cedit a les peticions d'Unides Podem i ha entregat finalment l'acta de regidora, segons ha informat en una carta. Vias afirma haver-se "entregat totalment" en el càrrec, després que aquest matí hagi estat destituïda pel batle, José Hila.

En la carta, Vivas assegura que quan va entrar a formar part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma la seva vida va "canviar per complet". Ha explicat que en aquell moment van obrir-se moltes portes, com la possibilitat de governar a la ciutat que la va adoptar i l'ha vist créixer com a persona, però que també n'hi va tancar d'altres. A més, també ha remarcat que està contenta de la feina que ha fet durant la seva estança a l'illa tant com a Policia com a regidora.

La carta de Sonia Vivas

En el seu comiat com a càrrec públic de l'Ajuntament de Palma, Vivas ha assegurat que durant aquest període com a regidora i dins el consistori municipal ha après de primera mà com funciona la política i ha adoptat aquest rol com estil de vida. En aquest sentit, Vivas assegura que durant aquest temps en el panorama polític palmesà ho ha "donat tot, sense mitges tintes, sense subterfugis, sense joc de triler, sense cartes marcades, a pit descobert, autèntica i sense paranys".

"Sempre m'he considerat i em consideraré policia d'ànima i de cor i política accidental, quan me'n vaig anar de la policia me'n vaig endur l'enorme orgull de no haver-me convertit en allò que vaig jurar perseguir, i ara que me'n vaig de la política, m'enduc l'enorme orgull de no haver-me convertit en un polític", defensa a la carta. Així, Vivas, fent referència a aquestes darreres paraules ha reconegut que ha "guanyat", que encara que la carta sigui per entregar l'acta de regidora per a ella és una victòria per no haver romput els seus principis i ideals.

stats