Política 16/06/2022

Unides Podem desmenteix oficialment el comunicat que amenaça el Pacte de Cort

"La persona que subscriu el comunicat no té en cap cas el suport polític de cap de les dues formacions", asseguren

1 min
Ajuntament de Palma

PalmaLes formacions que pertanyem a la coalició Unides Podem, és a dir, Podem Palma i Esquerra Unida de Palma, es desvinculen del comunicat enviat sota el nom d'Unidas Podemos que amenaça de rompre el Pacte de Cort arran de la polèmica del Pride. "Ens desvinculam totalment com a formacions d'aquest comunicat, ja que no parteix de cap decisió orgànica ni política dels partits que componem la coalició, ni compartim el seu contingut, ni les seves formes".

Així mateix, adverteixen que "la persona que subscriu el comunicat no té en cap cas el suport polític de cap de les dues formacions per fer unilateralment aquestes declaracions públiques". Per això, han "demanat al portaveu del grup municipal Unides Podem que retiri el comunicat", mentre treballen perquè "aquesta decisió unilateral no afecti la bona relació i gestió del Pacte de Govern a Palma".

En aquest cas, el comunicat oficial sí que apareix signat per dues persones: Jesús Jurado Seguí, portaveu de Podem Palma, i Laura Pérez Reol, coportaveu d’Esquerra Unida Illes Balears. A més, l'adreça de correu des de la qual ha estat enviat conté el domini oficial del Podemos Balears i és la via oficial del grup municipal per comunicar-se amb els mitjans.

stats