Cultura 23/04/2023

'Ràbia', de Sebastià Alzamora, el llibre en català més venut per Sant Jordi 2022

'Anem a caçar mòpies', de Maria Magdalena Amengual Caldés, amb il·lustracions de Maribel Castells, va ser la publicació infantil preferida de les famílies

ARA Balears
1 min
Ràbia.

PalmaSi bé va ploure, el Gremi de Llibreters va celebrar l'acollida d'aquest Sant Jordi a Palma. Un any més, i com sol ser habitual, després de la jornada arriben les llistes dels llibres més venuts.

En català, el llibre que es va vendre millor va ser Ràbia, de Sebastià Alzamora. Seguien el llibre del llucmajorer Mamut, d’Eva Baltasar, i Els cognoms de les Illes Balears, de Gabriel Bibiloni.

En castellà, El peligro de estar cuerdo, de Rosa Montero, fou el que va tenir més sortides, seguit de Roma soy yo, de Santiago Posteguillo, i Vivir corriendo, correr viviendo, de Tòfol Castanyer i Mercè Valero.

Pel que fa als llibres infantils més venuts, el preferit dels més petits ha estat Anem a caçar mòpies, de Maria Magdalena Amengual Caldés, amb il·lustracions de Maribel Castells, i El darrer myotragus, d’Adrià Garcias i Morell i Melicotó.

Les llibreries que han participat al Sant Jordi 2022 a Palma han estat: Abacus, Come in Palma, Curolletes, El Corte Inglés, Es Raconet, Espai Caramulls, FNAC, Gotham Còmics, Ínsula Literaria, La Biblioteca de Babel, La Casa del Libro, La Librera del Savoy, La Salina, Literanta, Librería Agapea, Little Rata, Llibreria Baobab, Llibreria Campus, Llibreria Drac Màgic, Llibreria Embat, Llibreria Finis Africae, Llibreria Lluna, Llibreria Quart Creixent, Llibres Lila i els contes, Llibres Colom, Llibres Ramon Llull, Metropolis, Quars Llibres, Rata Corner i Univers del Còmic.

stats