Cultura 25/12/2021

'El darrer Myotragus', un llibre de Melicotó i Adrià Garcies i Morell

El llibreter Adrià Garcies i Morell s'alia amb Melicotó per presentar un conte que parla de la bèstia prehistòrica que va poblar les Illes

ARA Balears
1 min
Una il·lustració de Robert Campillo Romero pel llibre 'El darrer Myotragus'.

PalmaEl darrer Myotragus és el nou llibre d'Adrià Garcies i Morell i Melicotó. El llibreter i editor d'Ínsula literària s'ha encarregat de la part narrativa d'aquesta història, que inclou les il·lustracions de Robert Campillo Romero. És un conte infantil perquè petits i grans coneguin la bèstia prehistòrica que va poblar les Illes ara fa més de cinc milions d'anys.

El conte també fa referència a Dorothea Bate, la paleontòloga que va descobrir-ne les restes, i al Nesiotites i l'Hypnomys, dues espècies més que van viure en aquella època. El llibre està editat per Ínsula literària i ha sortit a la venda aquest mes de desembre. Es pot trobar tant a la llibreria Ínsula literària com a la botiga de Melicotó, i també a totes les llibreries independents de Mallorca.

En relació amb el llibre, dia 28 de desembre es farà un contacontes a les 11.30 h al nou local de Melicotó, situat al carrer Blanquerna, n. 32, de Palma. El conte l'explicarà Aina Salvà. La presentació del llibre serà a l'exterior de la llibreria Ínsula literària (als Geranis) dijous, dia 30, a les 19 h. A més, dia 4 gener es farà un altre contacontes, aquesta vegada a càrrec d'Aina Zuazaga. Serà a la llibreria Ínsula Literària a les 11 hores.

stats