Cultura 24/04/2022

"Si no hagués estat per la pluja, hauria estat un Sant Jordi històric"

El Gremi de Llibreters ha celebrat la resposta de la gent en la primera diada sense restriccions

ARA Balears
1 min
La diada de Sant Jordi a Palma

PalmaEl Gremi de Llibreters de Mallorca ha assegurat que només la pluja durant les primeres hores del dia va impedir que la diada de Sant Jordi d'enguany batés rècords de participació. El president, Àlex Volney, ha destacat que, "si no hagués estat per la pluja, hauria estat un Sant Jordi històric" i ha celebrat la gran resposta de la població mallorquina.

A través d'un comunicat, el Gremi de Llibreters ha assegurat que les primeres hores del dia varen ser "difícils i caòtiques" per culpa de la pluja i del mal temps, però ha destacat l'actitud i les ganes dels llibreters i dels autors de continuar fent feina, tot i les condicions adverses. Un cop va sortir el sol, la jornada canvià per complet i els ciutadans varen "sortir en tromba" al carrer i varen convertir la diada d'enguany, la primera sense restriccions des de l'inici de la pandèmia, en un moment històric.

Volney ha dit que, des del seu punt de vista, aquest dissabte a Palma hi va haver dos Sant Jordis: un en les primeres hores, en què els més valents lluitaren contra la pluja i les condicions meteorològiques, i un altre en què la gent va demostrar que la literatura continua viva i les ganes que tenien d'una diada de Sant Jordi després de dos anys descafeïnats.

stats