Cultura 13/05/2021

Palma tindrà un autocine a partir del 28 de maig

Les entrades es poden comprar a la web de CineCiutat a un preu de 10 euros per persona

ARA Balears
1 min
El primer autocine del segle XXI  a Catalunya busca inversor

PalmaPalma estrenarà un autocine el pròxim 28 de maig al carrer de Marie Behen número 8, a Son Güells, i durarà fins al 10 de juny. La iniciativa té el suport de CineCiutat, Cinema Rodat, Ok Mobility i de la directora de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF), Sandra Seeling. Les entrades es podran comprar a través de la pàgina web de Cineciutat a un preu de 10 euros per persona i gratis per menors de cinc anys.

Segons han informat les entitats que hi col·laboren –sota el nom d'Autocine Mallorca–, hi podran anar quatre persones per cotxe. El programa té 14 pel·lícules, la majoria en castellà i algunes en versió original (tant en anglès com en alemany). La primera de totes serà Wonder Woman. "Si veim que aquestes dues setmanes la prova de l'autocine té una ressonància positiva, seguirem amb més projeccions, atès que pretén ser un esdeveniment que enriqueixi el passatge cultural de l'illa per al sector audiovisual i turístic", ha explicat Seeling.

"L'èxit del cinema a l'aire lliure celebrat a la Misericòrdia durant la darrera setmana de l'edició del festival Evolution va confirmar la necessitat de crear una forma nova d'anar al cinema ajustada als temps que vivim", ha advertit la directora de l'EMIFF. Segons Seeling, "Autocine Mallorca és una manera de viure el cinema d'una forma 100% segura des del confort del teu propi cine".

stats