MÚSICA
Cultura 02/10/2017

El dia minimúsica: apropar la música que agrada als grans als més petits

El festival se celebra aquest dissabte, 7 d'octubre, amb les actuacions de Joan Miquel Oliver, Pau Riba, Miqui Puig DJ, Zulu Zulu, Sr Nadie, Marino e Marini, Nyè Dj set, Leonmanso i Magneto DJ

Margalida Mateu
2 min
Toni Gomila fent d'amfitrió del Minimúsica edició 2016 al pati del museu Es Baluard.

PalmaEl dia minimúsica torna a Palma. Ho farà aquest dissabte, 7 d'octubre, al museu Es Baluard de Palma carregat de propostes musicals i activitats i tallers per al gaudi d'adults i infants. Joan Miquel Oliver, Pau Riba, Miqui Puig DJ, Zulu Zulu, Sr Nadie, Marino e Marini, Nyè Dj set, Leonmanso i Magneto DJ són les bandes que actuaran des de les 11 h, quan comença el festival, fins a les 18 h al pati del museu d'art contemporani.

Un festival per a tota la família

"La importància d'una educació musical pràctica i diversa, el joc a l'aire lliure, passar temps de qualitat amb els éssers estimats" són algunes de les apostes dels organitzadors del festival coproduït per minimúsica de Ferro.

El dia Minimúsica edició 2016.

Molt més que música

A més de la varietat d'actuacions musicals, el dia minimúsica organitza un bon grapat de tallers educatius i jocs al voltant de temàtiques com la música, la gastronomia, la tecnologia i la lectura. Tallers com el de minicoques i aigües de colors que impartirà el xef Miquel Calent o el de compondre la teva primera cançó amb l'aplicació Toc and Roll, un taller de confeccionar guitarres de cartó, la plantació d'un hort urbà, un joc de preguntes sobre cuina i rebosteria mallorquina que organitza Souvenir edicions... També hi haurà espais per als més petitons amb 'by Yoguitos', un lloc pensat per cobrir les necessites dels bebès de 0 a 3 anys, tant de joc com de descans. Tot plegat, acompanyat d'una zona de 'food trucks' i pícnic per satisfer les panxes dels assistents.

Jornada professional

La novetat d'enguany és una jornada professional que es farà el divendres 6 d'octubre a Es Baluard entre les 11 i les 14 h i que versarà sobre 'L'auge d'un nou públic familiar', una jornada de debat i intercanvi sobre la situació actual i les potencialitats dels esdeveniments culturals dirigits a un públic familiar. Hi participaran representants del Primavera Sound, minimúsica, ICEC de París, Mercat de Música Viva de Vic, Es Baluard i del FIET.

Presentació del dia minimúsica 2017.

Minimúsica té el suport de l'Ajuntament de Palma, l'ATB (Agència Balear de Turisme), el Consell Insular de Mallorca i l'Illenc. Representants d'aquestes institucions han estat aquest dilluns a la prestació del festival a Es Baluard.

stats