Societat 16/03/2021

Ryanair amplia l'oferta de vols per viatjar d'Alemanya a Palma per Setmana Santa

La promoció és vàlida del 28 de març fins a mitjan abril, però algunes rutes també continuaran a l'estiu

ARA Balears
1 min
Un avió de Ryanair.

PalmaRyanair amplia l'oferta de vols per viatjar d'Alemanya a Palma per Setmana Santa. En concret, ha anunciat que oferirà 200 vols addicionals que connectaran l'aeroport de Son Sant Joan –i també el d'Alacant– amb les ciutats de Colònia, Berlín i Frankfurt. Aquest increment de l'oferta suposa un augment de la capacitat de quasi 40.000 places més en 22 rutes diferents, entre el 28 de març i mitjan abril, segons destaca la companyia en una nota.

"Estam encantats d'anunciar que Ryanair afegirà més de 200 vols per viatjar des del 28 de març fins a mitjan abril", ha dit el director comercial de la companyia, Jason McGuinness. Així mateix, ha apuntat que moltes d'aquestes rutes addicionals continuaran operant durant la resta de l'estiu.

Ryanair ofereix tarifes baixes als seus clients. Promociona bitllets a partir de 19,99 euros per viatjar fins a final d'octubre del 2021, i es pot reservar dia 21 de març. Per donar més flexibilitat i seguretat als turistes, pot canviar la data del vol fins a dues vegades i sense cap cost addicional.

stats