Societat 02/09/2022

El nin assetjat a Lloseta agraeix la pluja de suports i es dirigeix a altres víctimes: "Ignorau-los"

El nin ha rebut nombroses mostres d'afecte i suport a través de les xarxes socials, també de personalitats públiques

ARA Balears
2 min
El menor durant el vídeo

PalmaEl nin d'11 anys que va ser víctima d'assetjament en una escola d'estiu de Lloseta ha publicat un vídeo en què agraeix les mostres de suport rebudes a través de les xarxes socials en les darreres hores i assegura que aquests missatges li han apujat molt la moral i l'autoestima. A més, ha enviat un missatge per a altres persones que siguin víctimes d'assetjament, defensant que el millor que poden fer és "ignorar" els abusadors.

Poc més de 24 hores després que el seu cas es viralitzàs a través de les xarxes socials, el menor (amb l'ajuda de la seva família) les ha utilitzades per mostrar agraïment. En aquest sentit, el nin ha assegurat que està gratament sorprès per les nombroses mostres de suport, ànim i ajuda que ha rebut en aquest breu període de temps des que es va fer públic el vídeo, en què els seus companys de l'escola d'estiu varen modificar la lletra de la cançó d'aniversari per insultar-lo al·ludint al seu físic.

Després de l'agraïment, la persona que grava li demana que enviï un missatge a totes aquelles persones que viuen o viuran una situació similar a la seva. Inicialment, el menor no sap què ha de dir i diu que els diria "massa coses", referint-se en aquest cas als abusadors. Després, guiat pel seu familiar, es torna a dirigir a les víctimes i els diu que el millor que poden fer és ignorar els abusadors i que "algú prendrà les mesures necessàries per posar fi a aquests atacs".

Suport de famosos

Han estat moltes les personalitats públiques que han fet costat a l'infant. Amb tot, el cas ha acabat posant damunt la taula, un altre pic, el problema de l'assetjament, que moltes vegades queda silenciat. Li han enviat missatges d'ànim nombrosos actors que formen part de la sèrie La que se avecina, una de les preferides del nin; el futbolista Antoine Griezmann i la cantant Aitana. Una pàgina d'Instagram i el germà de la víctima han recollit els missatges en un conjunt de vídeos.

stats