Societat 17/07/2021

Lufthansa habilita el seu avió més gran davant l'augment de la demanda de viatges a Mallorca des d'Alemanya

L'aeronau ha arribat a Palma amb totes les places reservades i 364 passatgers a bord

ARA Balears
1 min
El Lufthansa 747-8 arriba a Palma amb centenars de turistes.

PalmaLa companyia Lufthansa ha desplegat el seu avió Boeing 747-8 'Reina de los Cielos' per l'increment de reserves de viatges des d'Alemanya a Mallorca, segons ha informat Europa Press. L'aerolínia ha assenyalat que l'avió ha arribat a Palma amb totes les places reservades i 364 passatgers a bord.

Lufthansa ha explicat que ha hagut d'habilitar aquest avió perquè les xifres de reserves s'han multiplicat per 25 des del mes d'abril. Actualment, la companyia ofereix 432 vols setmanals des de l'aeroport de Palma, la qual cosa suposa un 4% més del que s'oferia el 2019, abans que començàs la pandèmia.

Aquest estiu, els vols a Mallorca representen el 44,5% dels trajectes operats per Lufthansa a Espanya. La directora general de la companyia per a l'oest d'Europa, Julia Hillenbrand, ha assegurat que "no cada dia es veu arribar un dels Jumbos de la companyia a l'aeroport de Son Sant Joan". A més, ha afegit que "ens complau que tants estiuejants hagin triat passar les vacances d'estiu a Mallorca i viatjar aquí amb les nostres aerolínies".

Per part seva, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha exposat que "el fet que Lufthansa enviï una de les seves aeronaus més grans no fa més que confirmar la confiança en la seguretat de la destinació".

Lufthansa té previst operar tres vols addicionals amb el Boeing 747-8 des de Frankfurt a Mallorca els dies 24 i 31 de juliol i el 7 d'agost. A més, l'aerolínia operarà l'Airbus A350 entre Munic i Palma el 31 de juliol per a l'inici de les vacances d'estiu de l'estat federal de Baviera.

stats