Societat 29/03/2021

El Govern agilita la construcció d'una nova unitat per a pacients de covid-19 a Son Llàtzer

Les obres començaran el 6 d'abril i tindran una durada de sis mesos

ARA Balears
1 min
L'hospital de Son Llàtzer.

PalmaEl Consell de Govern ha declarat d'interès autonòmic la construcció a Son Llàtzer d'una nova unitat per tractar-hi pacients de covid-19 per un valor d'1,8 milions d'euros. L'Executiu ha assenyalat que està previst que les obres s'iniciïn el 6 d'abril i que tinguin una durada de sis mesos.

Segons ha apuntat el Govern, el Servei de Salut va considerar que era urgent construir una unitat de cures intermèdies a Son Llàtzer per atendre-hi els pacients de coronavirus i millorar així les prestacions del centre durant la pandèmia.

Les obres afectaran la planta 3 i 4 de la zona quirúrgica. El projecte preveu una actuació integral en una superfície total de 804,55 metres quadrats, on es construirà la nova unitat amb capacitat per a nou llits i una sala tècnica per situar-hi el nou climatitzador.

La complexitat d'aquestes actuacions i la urgent necessitat d'executar-les tan aviat com sigui possible han fet que es recorri al Decret llei 1/2018, de 19 de gener, de mesures urgents per a la millora o l'ampliació de la xarxa d'equipaments públics d'usos educatius, sanitaris o socials de la Comunitat.

stats