Palma
Societat 07/11/2022

Principi d'acord entre Cort, el Reial Mallorca i els copropietaris per a la venda dels terrenys del Lluís Sitjar

Es mantenen les condicions proposades per part de l'Ajuntament de Palma

ARA Balears
1 min
Una de les portes del Lluís Sitjar.

PalmaL'Ajuntament de Palma, el Reial Mallorca i l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar han arribat a principi d'acord per desbloquejar la venda del terreny on hi havia el camp de futbol mallorquinista. Cort ha informat que es mantenen les condicions proposades per part del Consistori. El nou termini per dipositar els títols de propietat davant notari serà l'1 de desembre. Amb tot, l'Ajuntament de Palma prepararà un document per a la compra del segon solar, que estarà condicionada a la venda del primer (s'ha d'arribar al dipòsit del 60% de títols de propietat).

El CEO del Reial Mallorca, Alfonso Díaz, ha destacat que és un principi d'acord que implica tancar un serial de més de 20 anys. "Suposa un gran bot per a la ciutat amb una àmplia zona verda i equipaments públics que milloraran el dia a dia dels palmesans. Per al Club, significa solucionar un tema del passat i mirar al futur amb il·lusió. Apostam al 100% pel nostre estadi i tenir un camp de futbol adaptat al segle XXI i que sigui un referent mundial", ha dit Díaz.

Per part seva, la regidora de Model de Ciutat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha manifestat que "esperam que la majoria de copropietaris acceptin vendre". A més, ha assegurat "que el fet el Lluís Sitjar sigui públic seria una gran notícia per a tota la ciutat. Amb aquest acord tothom hi guanya".

Per altra banda, el president de l'associació de copropietaris del Lluís Sitjar, Joan Aguiló, ha afirmat que suposa "una passa molt important per a nosaltres". En aquest sentit, ha assenyalat que "hem estat més de 20 anys cercant una solució favorable per a tots i continuar vinculats al club de la nostra vida".

stats