Palma
Societat 26/09/2022

El Reial Mallorca diposita totes les seves accions del Lluís Sitjar perquè passin a mans de Cort

L'Ajuntament de Palma incorporarà aquests terrenys a la xarxa d'equipaments municipals i a la Falca Verda

ARA Balears
1 min
Estadi Lluís Sitjar.

PalmaEl Reial Mallorca ha dipositat davant notari tots els seus títols de propietat de l'antic Lluís Sitjar dins del procés obert per part de Cort per adquirir aquest terreny i ampliar la Falca Verda i els equipaments municipals. En total, el club ha dipositat els seus 170 títols, amb una valoració de 16.935 euros per acció i una inversió total d'11.279.283 euros per part del Consistori per adquirir el 100% de títols. L'objectiu de l'Ajuntament de Palma és aconseguir, com a mínim, la compra d'un 60% dels títols (400).

El CEO del club, Alfonso Díaz, ha assegurat que "estam davant un moment històric, ja que per primera vegada hi ha una oferta real damunt de la taula. El Mallorca i la resta de propietaris fa dècades que esperen trobar una solució i creim que ha arribat el moment perquè es resolgui tot i que la ciutat creixi en verd amb un veritable consens polític".

Díaz ha assenyalat que els doblers de la venda de les accions es reinvertiran "completament en la reforma Visit Mallorca Estadi, que es troba en ple procés de millora i a punt de liquidar la primera fase".

Cal recordar que és la primera vegada que l'Ajuntament posa sobre la taula una oferta per adquirir els títols dels copropietaris dels terrenys del Lluís Sitjar. L'operació beneficiarà, a més, els barris de Son Cotoner i el Fortí, i contribuirà especialment a la millora de la qualitat de vida dels veïns de l'entorn, zones amb un elevat volum de població i una necessitat emergent de nous equipaments i espais verds.

stats