Mundial
Societat 07/12/2022

Les celebracions dels aficionats marroquins acaben sense cap incident a Palma, Manacor, sa Pobla i Inca

Centenars de persones varen sortir al carrer a festejar la victòria de l'equip nord-africà contra la selecció espanyola al Mundial

ARA Balears
1 min
El marroquins residents a Manacor han celebrat la victòria del seu país contra Espanya al Mundial de Qatar.

PalmaLes celebracions dels aficionats marroquins acaben sense cap incident a Palma, Manacor, Inca i sa Pobla, segons ha informat la Policia Local de cada un dels municipis. Els agents han assenyalat que no es té una xifra exacta de les persones que aquest dimarts varen sortir a celebrar la victòria de la selecció nord-africana i tampoc consta cap tipus d'aldarull a causa de l'esdeveniment.

Centenars de marroquins residents a Mallorca varen sortir al carrer de diferents zones de Palma, Manacor i sa Pobla per fer festa pel triomf del seu país contra la selecció espanyola al Mundial de Qatar. Cal recordar que el Marroc va vèncer Espanya als llançaments de penals. El partit, marcat més pels nervis que pel futbol, va ser emocionant fins al final per la incertesa del marcador i pel premi que hi havia en joc, una plaça per als quarts de final del Mundial. No hi va haver gols en 120 minuts. Tampoc gaires ocasions. I tot es va resoldre des dels onze metres. D'aquesta manera, l'equip africà es va classificar en un duel que anava força més enllà del futbol.

Dispositiu policial

La Policia Nacional va desplegar aquest dimarts més de 70 efectius a Palma i Manacor amb motiu del partit entre Espanya i el Marroc. Tant agents de la Policia Nacional com de la Policia Local varen participar en el dispositiu per evitar aldarulls. En el cas de Palma, els efectius es varen concentrar a Son Gotleu. Tot amb el propòsit d'evitar cap incident com els que es van veure a Brussel·les després del partit Bèlgica-Marroc.

stats