Mundial Qatar 2022
Societat 07/12/2022

L'afició del Marroc a Mallorca celebra la victòria del seu país contra la selecció espanyola

La Policia Nacional desplega més de 70 efectius a Palma i Manacor per evitar incidents

ARA Balears
1 min
El marroquins residents a Manacor han celebrat la victòria del seu país contra Espanya al Mundial de Qatar.

PalmaEls marroquins residents a Mallorca han sortit al carrer per celebrar la victòria del seu país contra la selecció espanyola al Mundial de Qatar. L'alegria marroquina s'ha traslladat a diferents zones de Palma, així com a Manacor i sa Pobla, on centenars d'aficionats han festejat el triomf de la seva selecció.

Els penals han dictat sentència en el partit entre el Marroc i Espanya. Un duel on s'han vist més nervis que futbol, però que ha estat emocionant fins al final per la incertesa del marcador i pel premi que hi havia en joc, una plaça per als quarts de final del Mundial de Qatar. No hi ha hagut gols en 120 minuts. Tampoc gaires ocasions. I tot s'ha resolt des dels onze metres. El Marroc n'ha marcat tres. Espanya, ni un. L'equip africà s'ha classificat en un duel que anava força més enllà del futbol.

Dispositiu policial

La Policia Nacional ha desplegat aquest dimarts més de 70 efectius a Palma i Manacor amb motiu del partit entre Espanya i el Marroc. L'objectiu és evitar incidents entre el públic que el segueixi telemàticament des d'aquests punts de l'illa de Mallorca, segons ha informat Europa Press. Tant agents de la Policia Nacional com de la Policia Local han participat en el dispositiu per evitar aldarulls. En el cas de Palma, els efectius s'han concentrat a Son Gotleu, tot i que els agents nacionals estaran pendents de qualsevol incidència. Tot amb el propòsit d'evitar cap incident com els que es van veure a Brussel·les després del partit Bèlgica-Marroc.

stats