Política 09/01/2023

El PP Menorca desconvoca la junta insular davant la rebel·lió de les agrupacions locals

Traslladen el seu malestar per les gestions en la recerca de candidats a les municipals

Iván Martín
1 min
Coia Sugranyes en un acte de partit.

MAÓHores convulses les que viu el PP Menorca després de la reunió que han mantingut aquest cap de setmana els presidents de les juntes locals del partit amb la presidenta Coia Sugranyes. El motiu són els moviments que ha fet l'aparell del partit per cercar candidats a les pròximes eleccions municipals, una recerca que en alguns casos ha topat amb els candidats elegits per les agrupacions locals.

Un dels casos més mediàtics és el de Ciutadella. Mentre la junta local a la capital de Ponent elegia Juana Mari Pons per intentar recuperar el govern de l'ajuntament, el partit va aparaular la candidatura d'Albert Coll. Aquest cas s'ha repetit a altres municipis, que valoren els moviments efectuats per l'aparell com una deslleialtat i falta de respecte envers la feina que duen a terme per configurar les llistes municipals. El malestar també s'ha traslladat a la presidenta del PP Balears, Marga Prohens, que continua confiant plenament en el lideratge de Sugranyes.

El PP Menorca tenia programada per a aquest dilluns a Ferreries la junta insular amb un únic punt a l'ordre del dia, l'elecció dels candidats al Consell i al Parlament, trobada que s'ha desconvocat fins a nova data, segons han confirmat a l'ARA Balears fonts del partit.

stats