Política 10/09/2021

El batle de Deià, Lluís Apesteguia, anuncia la seva candidatura a les primàries de MÉS

Maria Ramon, la batlessa d'Esporles, ja va anunciar que s'hi presentaria

ARA Balears
1 min
El batle de Deià, Lluís Apesteguia.

PalmaL'actual batle de Deià, Lluís Apesteguia, presentarà aquest divendres horabaixa la seva candidatura a les primàries de MÉS per Mallorca per liderar la llista del Parlament. Apesteguia va assumir la batlia del poble fa dos anys i serà la segona persona que es presenti per ocupar el càrrec, després de Maria Ramon, la batlessa d'Esporles. A no ser que hi hagi més sorpreses, aquestes seran les dues úniques candidatures per assolir el lideratge, com va avançar l'ARA Balears.

Cal recordar que el partit elegirà els candidats a les eleccions autonòmiques del 2023 el pròxim 24 d'octubre, mentre que la resta dels integrants de la candidatura que els ecosobiranistes presentaran al Parlament i al Consell de Mallorca es triaran la segona meitat del 2022. 

MÉS per Palma

Aquesta mateixa setmana també s'ha sabut que la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, es presentarà per encapçalar la llista electoral del partit en els comicis de 2023, juntament amb Miquel Àngel Contreras, que serà el número dos de la llista. "Ens presentam amb molta il·lusió, amb l'aval d'haver estat a l'Ajuntament i al partit", va comentar, i va reivindicar que el seu equip és d'"esquerres", "sobiranista", "antiracista" i "feminista".

stats