Política 26/03/2018

Ciutadans retreu a Fanny Tur que es manifestàs a favor de Valtonyc

El partit taronja creu que és l'hora que Armengol "digui alguna cosa" als seus socis de MÉS sobre el suport al raper

Jaume Ribas
1 min
El portaveu de Ciutadans, Xavier Pericay, aquest migdia al Parlament.

PalmaEl portaveu de Ciutadans al Parlament balear, Xavier Pericay, ha retret aquest dilluns en una roda de premsa que la consellera de Cultura, Fanny Tur, assistís dissabte a la manifestació que es va realitzar a Palma en favor del raper Valtonyc, condemnat a tres anys i mig de presó. Pericay ha volgut relacionar el suport de la consellera a Valtonyc, expressat de manera personal, al moment que es viu a Catalunya, i ha afirmat que "el desafiament a la justícia" en tots dos casos li sembla "preocupant".

Pel portaveu de Ciutadans, "Armengol hauria de dir alguna cosa als seus socis sobre aquest tipus d'actuacions", en referència al suport que MÉS per Mallorca ha expressat a Valtonyc. A més, ha recordat el suport de Cort a la protesta, que finalment no es va produir a escala institucional a causa de l'opinió contrària del Partit Socialista.

Ciutadans també ha aprofitat la roda de premsa per anunciar que aquest dimarts s'abstindran en la votació de l'exposició de motius de la llei de memòria històrica i que només votaran a favor d'alguns punts de la norma. Així i tot, Pericay ha valorat positivament que les esmenes hagin servit perquè el text tingui un enfocament menys "partidista" que quan va ser presentada en un primer esborrany.

stats