Part Forana 16/06/2020

El Museu de Manacor organitza visites guiades per al personal de l'hospital

Es vol fer un reconeixement als professionals de la comarca que estan en primera línia contra el covid-19

Ara Balears
1 min
Magdalena Salas en una de les sales del Museu.

ManacorEl Museu d’Història de Manacor ha posat en marxa una iniciativa d’agraïment al personal sanitari de l’Hospital de Manacor en reconeixement de l'esforç d'aquests darrers mesos a primera línia contra el covid-19. El museu els convida a una visita guiada exclusiva, que podran dur a terme els dilluns i els dissabtes.

En cas de voler fer-la, prèviament s’haurà de demanar una cita al correu electrònic publicacionsmuseu@manacor.org. Cada hora hi podrà entrar un grup de cinc persones com a màxim i es prioritzarà la unitat familiar. A més, el Museu ha posat a l’abast del públic les pautes a seguir per dur a terme la visita, que es poden trobar a www.museudemanacor.com.

Des del museu s’ha deixat clar que el lema '#elMuseuelFasTu' no és debades i que es creu realment que són les persones que el fan estar viu. Des d’aquest punt de vista, s’ha decidit fer aquest regal al personal sanitari de l’Hospital de Manacor, que durant aquests mesos ha vetllat per la salut.

Segons la directora del museu, Magdalena Salas, "un museu social és possible, un museu on totes les persones i col·lectius es vegin reflectits i on les vivències actuals quedin exposades en les accions que duim a terme". "La nostra manera d’agrair la tasca dels sanitaris és explicant de la millor manera que sabem el relat històric que explicam al museu i mostrant alguns dels tresors que tenim tant a la vista com als magatzems", comenta la màxima responsable del centre.

stats