Part Forana 24/12/2017

Manacor premia els millors aparadors de Nadal

36 comerços del municipi han participat en el concurs

Ara Balears
2 min
Floristeria Fullana

ManacorEl tercer concurs d’aparadors de Nadal de Manacor ha batut rècords de participació, trenta-sis botigues del municipi hi han participat, "i els volem agrair l’esforç que han fet aquestes festes per fer lluir els seus negocis durant aquest Nadal", ha destacat la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

El jurat del concurs, després de visitar els trenta-sis aparadors que han participat en el concurs d’enguany, ha decidit concedir el primer premi del concurs a la floristeria Sa Morera, que rebrà 300 euros. El segon premi del concurs, dotat amb 200 euros, ha recaigut al mostrador de la cereria Sa Bresca i el tercer premi, dotat amb 100 euors, ha anat a parar al mostrador de la floristeria Fullana.

Cereria Sa Bresca

La floristeria Fullana, a més, ha obtingut el premi per votació popular, també dotat amb 100 euros. Les fotografies de tots els mostradors que han participat en el concurs es poden veure al compte oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor. El premi per votació popular l’han concedit els usuaris d’aquesta xarxa social, que amb els seus "m’agrada" i "m’encanta", podien votar els mostradors que més els han agradat.

Els mostradors guanyadors es podran visitar fins dia sis de gener i dos dies abans, dia quatre, es farà l’acte d’entrega dels premis a l’Ajuntament de Manacor. Des de l’Ajuntament volen agrair a tots els participants l’interès que han posat en el concurs, "un fet que s’ha fet evident en les dificultats que ha tingut el jurat a l’hora de concedir els premis perquè hi ha hagut nivell”, destaquen des del departament de Comerç.

stats