Agressió sexual
Societat 09/05/2024

Un militar italià hauria violat una jove a Magaluf en el marc de les maniobres de l'OTAN a Mallorca

El soldat va partir a bord de l'embarcació del seu país sense que la Guàrdia Civil l'hagués pogut detenir

ARA Balears
1 min
Embarcacions de l'OTAN a Portopí.

PalmaUn militar italià va violar presumptament una jove a Magaluf i va partir amb el vaixell de l'exèrcit del seu país dimarts passat. Segons ha avançat aquest dijous el diari Última Hora, la Guàrdia Civil va intentar detenir el soldat, cosa que va ser impossible, ja que aquest es va amagar dins l'embarcació de l'exèrcit italià i es prohibí l'accés als agents per poder arrestar-lo. L'home hauria assetjat una dona d'origen finlandès que es trobava a Mallorca de vacances la matinada de dimarts i, hores després, va fugir a bord del vaixell.

Segons han assenyalat fons judicials, funcionaris del consolat d'Itàlia a Palma varen intentar intervenir en el cas, però varen fracassar en l'intent, motiu pel qual ara el gestionarà la policia italiana, quan tingui al seu abast tota la informació traslladada per la Guàrdia Civil. Els fets es remunten a la matinada de dimarts passat en un hotel de Magaluf quan una jove de 22 anys va tenir relacions sexuals amb un home que coneixia, però, quan la dona li demanà que aturàs, ell no desistí. En aquest s'hauria consumat la violació, segons el relat de la víctima.

La dona va acudir a Son Espases acompanyada pel cos armat per ser explorada per un metge forense. Allà, la presumpta agredida va tornar a explicar els fets davant els facultatius i, aleshores, es va traslladar el cas al jutjat de guàrdia. Després, la Policia Judicial de Calvià va iniciar el procediment per detenir el militar italià. La Policia va veure que el presumpte agressor havia tornat a la nau i es dirigiren cap allà per detenir-lo. Un cop allà i malgrat els intents per intervenir, el coronel italià els hauria impedit el pas.

stats