Part Forana 30/03/2021

Majolaperla es compromet a readmetre els treballadors de Majorica si augmenta la producció

També mantindrà oberta la botiga de Manacor

ARA Balears
1 min
La fàbrica de Majorica a Manacor.

ManacorRepresentants de l'empresa Majolaperla, propietat de l'empresari francès Grégoire Augustin Bontoux Halley, s'han compromès aquest dimarts a mantenir oberta la botiga de Manacor i de dur a terme un pla de readmissió de treballadors afectats per l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) en cas que en un futur augmenti la producció. Així ha informat l'Ajuntament de Manacor en una nota després de reunir-se amb l'empresa aquest dimarts.

En aquesta trobada, el batle de Manacor, Miquel Oliver ha compartit la preocupació dels treballadors i de l'Ajuntament de Manacor, respecte de la possibilitat que Majorica destrueixi llocs de feina, deslocalitzi els processos de producció i fabricació i tanqui les botigues del municipi. "Manacor no es pot entendre sense Majorica. El consistori fa feina perquè l'empresa que aconsegueixi la propietat de Majorica no se'n vagi a produir fora i faci un exercici de responsabilitat i no faci acomiadaments", ha assegurat Oliver.

Abans de reunir-se amb la companyia, el batle també s'ha vist amb els representants del comitè d'empresa de Majorica, afectats pel concurs de creditors de l'empresa perlera. Els treballadors li han transm+es les seves inquietuds, i el batle s'ha compromès a defensar que l'empresa guanyadora del concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina, així com la producció, fabricació i comercialització a Manacor.

stats