Part Forana 12/01/2022

L’Ajuntament de Pollença comença la neteja dels torrents urbans del municipi

El Consistori denuncia que el Govern no s'encarrega dels trams que queden fora de la zona urbana des de 2018

ARA Balears
1 min
Torrent Pollença

L'Ajuntament de Pollença ha iniciat aquest dimecres les tasques de neteja dels torrents urbans del municipi. A més, el Consistori ha sol·licitat al Govern que es faci càrrec dels torrents situats fora de la zona urbana, que, segons el Consistori, no es netegen des de 2018.

En concret, les tasques, que costaran 9.000 euros als comptes municipals, es duran a terme al torrent de Sant Jordi i l'entorn del Pont Romà, mentre que al Port de Pollença es farà la neteja del torrent de Can Singala, el torrent de Bóques i els torrents del Pinaret i Gotmar. Els tècnics es faran càrrec de la neteja, tot i que al torrent del Pinaret i Gotmar serà necessari utilitzar maquinària.

D'altra banda, l'Ajuntament ha sol·licitat a la Direcció General de Recursos Hídrics de la Conselleria de Medi Ambient i Territori que es duguin a terme les tasques de neteja de la xarxa de torrents que estan fora de la zona urbana i són de la seva competència, la qual cosa no es fa des de 2018 i pot provocar problemes en cas d'haver-hi fortes pluges.

stats