La Policia d'Algaida crea una xarxa de WhatsApp per a tots els veïns

Mitjançant grups per carrers, es donarà informació rellevant del dia a dia del municipi

La Policia Local d'Algaida fa una passa endavant en l'ús de les noves tecnologies i canals de comunicació per mantenir informats els ciutadans sobre tot allò relacionat amb el trànsit i altres informacions rellevants que puguin afectar el dia a dia dels residents dels nuclis d'Algaida, Pina i Randa i també de foravila.

Amb aquest objectiu, la Policia Local està creant grups segmentats per carrers del programa de multimissatgeria instantània WhatsApp. El cap de Policia, Joan Oliver, explica que "tindrem un grup de WhatsApp de cada carrer del terme municipal i pròximament també de foravila, d'aquesta manera podrem enviar informacions de trànsit per carrers com ara canvis d'estacionament, tancament de carrers i altres incidències i informacions".

Sistema d'inscripció

El sistema per poder-se inscriure a aquests llistats és senzill. Tots els veïns d'Algaida han rebut un full que han d'emplenar i lliurar a la Casa de la Vila de dilluns a divendres de 8 a 14 h i el dijous de 16 a 18 h.

També es pot enviar una fotografia o el full escanejat a l'adreça de correu electrònic capdepolicialocal@ajalgaida.net o mitjançant el mateix canal de WhatsApp al nou número de telèfon d'aquest servei, 677 050 489.

La batlessa, Maria Antònia Mulet, destaca aquesta iniciativa "perquè pensam que fer servir les noves tecnologies per mantenir informats els ciutadans de tot el que els interessa és important i, sobretot, si afecta el seu dia a dia. La segmentació per carrers permetrà fer les notificacions més puntuals i concretes a la gent interessada".

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF