07/09/2023

La fúria de la germana del vicepresident i extorero

1 min
Vicente Barrera en una imatge del dia mde la seva despedida com a torero professional, l'any 2011

BarcelonaLa història de la relació entre periodistes i polítics sempre ha sigut complexa i plena d'incidents, però el que van viure dimarts a la redacció d'À Punt supera tots els límits i oposita a escena berlanguiana. Resulta que la germana de l'actual vicepresident i conseller de Cultura valencià, ja saben, l'extorero Vicente Barrera, treballa d'administrativa a la cadena pública valenciana des dels temps de Canal 9. Doncs bé, a Esther Barrera Simó es veu que no li va agradar una informació de la cadena en què s'explicava que el seu germà compatibilitza el càrrec de vicepresident amb el de conseller de set empreses privades, cosa que és clarament irregular. La senyora va abandonar la seva taula, va pujar a la zona de platós i va mamprendre a crits l'editora de l'informatiu, Pura Requena, que presumim que devia quedar-se flipant en diversos colorets.

Que una administrativa es cregui amb el dret d'assetjar un professional de la comunicació és molt indicatiu de l'absoluta manca de cultura democràtica d'aquesta persona, un fet que és bastant extensible al conjunt de la dreta valenciana, i no diguem ja de l'extrema dreta. Per sort, els periodistes no es van deixar intimidar, van fer la feina, i ara el Consell Rector ha procedit a sancionar la germana en qüestió.

De fet, Vox defensa el tancament d'À Punt perquè considera que són innecessàries una televisió i una ràdio en la llengua pròpia. I menys encara si aquesta televisió practica un periodisme lliure que els pugui destapar les vergonyes. Per això des d'aquí vull llançar un missatge de suport i solidaritat als companys d'À Punt que han de suportar aquests personatges.

stats