Esports 06/07/2020

L'atleta Tòfol Castanyer corona els 54 mils de la serra de Tramuntana en 29 hores

L'esportista mallorquí, especialista en curses de muntanya, ha cobert una distància aproximada de 110 quilòmetres

Ara Balears
1 min
L'atleta mallorquí Tòfol Castanyer.

PalmaL'atleta mallorquí Tòfol Castanyer, de 48 anys, especialista en curses de muntanya, ha culminat aquest dilluns amb èxit el seu objectiu de coronar de manera consecutiva els 54 cims de més de 1.000 metres de la serra de Tramuntana, a Mallorca, segons ha informat l'agència Efe.

Castanyer, que el mes de febrer passat es va proclamar vencedor de la Columbus Trail disputada a les illes Açores, va començar el seu desafiament poc abans de l'alba d'aquest diumenge des de Sóller amb l'ascensió al puig Roig, de 1.003 metres, i ha finalitzat la seva fita 29 hores i 49 minuts més tard al cim del Galatzó, de 1.023 metres.

En el seu recorregut entre cadascun dels 54 cims, l'atleta balear ha cobert una distància aproximada de 110 quilòmetres, salvant un desnivell acumulat de prop de 10.000 metres.

Entre els objectius del repte de l'esportista mallorquí, campió de la Copa del Món de curses de muntanya el 2010, hi ha el d'editar un audiovisual amb el lema 'Esport i valors', destinat a ser projectat als centres educatius.

stats