HOQUEI PATINS
Esports 26/05/2013

El Reus es desfà fàcilment d’un Alcoi descendit i s’assegura la Lliga Europea (2-6)

El Noia també certifica l’accés a la Copa de la CERS amb un empat a Igualada i el Blanes surt del descens amb una victòria ajustada a Lleida

Jordi Graell

BarcelonaEl Reus Deportiu no ha tingut cap problema per superar per 2-6 un Enrile PAS Alcoi que va certificar el seu descens de l’OK Lliga la setmana passada. En poc més de cinc minuts, els visitants ja anaven guanyant per 0-3 gràcies a dos gols de Raúl Marín i un d’Albert Casanovas, i s’ha arribat al descans amb un clar 1-4 fruit de dos penals assenyalats pels àrbitres, un per cada banda, transformats per César Candanedo i Albert Casanovas respectivament.

A la segona part, tot i que els mateixos protagonistes dels llançaments de pena màxima han desaprofitat una falta directa cadascú, dos gols del jugador del Reus Jordi Adroher i un del jugador local Candanedo han establert aquesta victòria del conjunt del Baix Camp, que combinada amb la derrota de l’ICG Software Lleida contra el Muralla Òptica Blanes permet els homes d’Alejandro Domínguez certificar matemàticament el seu accés a la Lliga Europea de l’any vinent.

Un Blanes que s’ha acabat imposant per un ajustat 1-2 gràcies als gols de Ferran Formatjé i Francesc Bargalló, i que tot i el gol de Necchi, els blanencs han sumat tres punts vitals que els permet aconseguir la segona victòria fora de casa de tota la temporada i de retruc sortir de les places de descens amb només un punt de marge sobre el SHUM Maçanet, mentre que el Lleida es complica la classificació per la Lliga Europea.

Qui pràcticament s’acomiada de la lluita per entrar a la màxima competició europea és el Noia Freixenet, que en un partit de bojos ha aconseguit esgarrapar un 5-5 a la pista de l’Igualada que serveix als sadurninencs per assegurar-se almenys la participació a la propera edició de la Copa de la CERS.