Esports 06/03/2019

Tòfol Castanyer i Fränk Schleck es repten per veure qui és el primer a arribar al Puig Major (1.445 m)

L'atleta solleric i l'exciclista professional se citen a Cala Tuent per descobrir qui és capaç de pujar més aviat al punt més elevat de Mallorca

Juanmi Mas
2 min

PalmaEnguany Tòfol Castanyer ha arrencat la temporada marcant-se un repte especial, diferent i que fa temps que tenia en ment: enfrontar-se a un ciclista professional en una pujada fins al Puig Major (1445 m), el punt més elevat de l'illa de Mallorca, per comprovar qui seria capaç d'arribar més aviat al cim. "Feia un temps que em rondava pel cap la idea de quant es podia tardar a pujar fins al cim més alt de Mallorca i, després, se'm va acudir que seria una bona idea combinar-ho amb una mica més: i així va néixer l'oportunitat d'afegir-hi el repte contra un ciclista. És un luxe haver pogut comptar amb Fränk Schleck", explica Castanyer.

Tòfol Castanyer contra Fränk Schleck
Tòfol Castanyer i Fränk Schleck es repten per veure qui és el primer en arribar al Puig Major (1445m)
Fränk Schleck en un moment de la pujada al Puig Major

L'exciclista professional luxemburguès, 3r al Tour de França el 2011, no va dubtar ni un segon a acceptar el repte llançat per l'atleta del Salomon Team: "Som un gran fan del 'trail running'; per això, va ser un honor que Tòfol m'ho proposàs i ha estat un plaer conèixer-lo i afrontar aquesta pujada al Puig Major. En coneixia el traçat, no era complicat, però volia anar tan ràpid com fos possible, ser el primer, i ho he donat tot ", diu Schleck.

stats