OK LLIGA
Esports 10/01/2015

Un partidàs de Raúl Marín permet el Barça superar el Moritz Vendrell (5-1)

El Liceo tampoc falla contra el Noia Freixenet i segueix a tres punts dels blaugranes després de golejar per 6-1

Jordi Graell
El Barça ha superat el Vendrell al Palau / VÍCTOR SALGADO / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça ha començat amb bon peu la segona volta de l'OK Lliga després de golejar per 5-1 el Moritz Vendrell, amb Raúl Marín com a jugador més destacat amb dos gols i una assistència. Els visitants només han inquietat de manera perillosa en el primer quart d'hora de partit, amb una pilota al pal de Jordi Ferrer com a ocasió més destacada.

A partir del gol de Sergi Panadero al minut 13, els homes de Ricard Muñoz han passat a ser els clars dominadors del partit i abans del descans ja guanyaven per 3-0 gràcies a un golàs de Raúl Marín -que poc abans havia topat amb el travesser- i un de més afortunat de Xavi Barroso. L'avantatge, però, hagués pogut ser més clar si Marc Torra -que reapareixia després d'unes setmanes de baixa per lesió- no hagués topat en una falta directa per blava a Jordi Creus amb el porter vendrellenc Xus Fernández, el qual ha gaudit de la seva primera titularitat a la competició domèstica d'aquesta temporada amb bona nota.

Dues noves aparicions de Marín resolen el partit definitivament

A l'inici del segon temps, un cop superada la inferioritat numèrica, els vendrellencs han tornat a disposar de bones opcions per reduir la diferència, però les aturades de Sergi Fernández i l'absència del sancionat Sergi Miras han acabat pesant en la moral dels de Pere Varias. En qüestió d'un minut, Marín ha tornat a aparèixer amb dues grans recuperacions de pilota per assistir Pablo Álvarez en el 4-0 i anotar ell mateix el cinquè gol del matx en una acció en què podria haver comès falta sobre Jordi Ferrer. Després d'una pilota al travesser de Lluís Ferrer, Eloi Mitjans ha aconseguit anotar finalment el gol de l'honor visitant des del punt de penal i el marcador ja no s'ha mogut més perquè els blaugranes, segurament ja amb el cap en el transcendental partit a la pista del Benfica de la setmana vinent, han afluixat el ritme en els últims compassos.

Tampoc ha fallat el Liceo, que ha golejat per 6-1 el Noia Freixenet gràcies sobretot a l'encert de Toni Pérez, amb un 'hat trick', i d'aquesta manera els gallecs es mantenen a tres punts del Barça. També s'ha imposat a casa el Reus, tot i que ha hagut d'aixecar un 0-2 en contra per acabar imposant-se per 4-3 i apropar-se a només tres punts del tercer classificat, el Vic, que ha deixat escapar una renda de dos gols en el tram final i ha empatat 3-3 amb el Hockey Global Cerceda. Les dues úniques victòries visitants s'han produït a Tordera, on un Manlleu que no guanyava des de la primera jornada -precisament contra el conjunt torderenc- ha aconseguit la primera victòria a domicili després d'imposar-se per 2-4 i supera un Tordera que ara ocupa l'última posició de l'OK Lliga; i a Alcoi, on el Vilafranca Capital del Vi ha guanyat per 4-6 amb un inspirat Joan Vázquez amb quatre gols. Aquest diumenge es completarà la setzena jornada amb l'ICG Software Lleida- Voltregà i el Monbus Igualada- Cafè Crem Calafell Tot l'Any.