Barça
Esports 20/04/2015

Pastore: "L'únic bo que tenim és que no tenim res a perdre"

L'argentí del PSG diu que tenen un resultat "bastant negatiu" però es mostra esperançat amb el retorn d'Ibra i Verrati

N.a.
1 min
Pastore durant la roda de premsa / EFE

BarcelonaAbans d'afrontar la tornada contra el Barça amb la necessitat de remuntar un desfavorable 1-3 en contra, el jugador del París Saint-Germain Javier Pastore ha admès en roda de premsa que "serà un partit molt difícil", però creu que "l'únic bo" que tenen és que no tenen "res a perdre". "Venim amb un resultat bastant negatiu, però recuperem dos jugadors, Ibrahimovic i Verrati, que són fonamentals per al nostre joc".

En aquest sentit, l'argentí avisa que la missió francesa serà evitar que el Barça tingui la pilota còmodament i admet que la referència del partit del València al Camp Nou, dissabte, mostra un camí que pot intentar repetir el PSG dimarts. A més, reclama efectivitat de cara a porteria. "El més important serà jugar bé i, és clar, estar encertats cada cop que tinguem ocasions. Necessitem fer tres gols. Si juguem bé, com sabem fer-ho, tenim alguna opció", ha comentat.

Pastore afirma que creu que poden eliminar el Barça, "perquè el futbol és un joc i som professionals". Ha elogiat el rendiment del seu compatriota Messi i ha confirmat que està "en el millor moment de la seva carrera".

El futur de Pastore s'ha relacionat en diferents moments amb el Barça. L'argentí ha parlat sobre això: "No tinc cap espina clavada perquè mai he tingut una oferta que hagués de descartar. De petit sempre he somiat amb jugar a futbol de manera professional, competir al màxim nivell i el PSG m'està oferint aquesta possibilitat. Aprofito per dir-ho, que estic molt content de ser en aquest club".

stats