LIGA123
Esports 13/10/2016

Óscar Bruzón, nou segon entrenador del Mallorca

El nou ajudant de Fernando Vázquez ha treballat sobre la gespa de Son Bibiloni

Ara Balears
1 min
Bruzón, vestit de negre,  enmig de Campabadal i Salomao.

PalmaEn les superprofessionalitzades lligues de futbol de Primera i Segona Divisió podria semblar una anomalia prou destacable que el cos tècnic d'un equip no comptàs amb la figura d'un segon entrenador. D'ençà de l'arribada de Fernando Vázquez a la banqueta de Son Moix, aquesta era la situació del Mallorca. Fins aquest dijous.

El tècnic gallec Óscar Bruzón ja ha exercit sobre la gespa de Son Bibiloni com a nou segon entrenador del Mallorca. El tècnic ha signat un contracte com a ajudant de Vázquez fins al 30 de juny.

Bruzón, nascut a Vigo fa 38 anys, format en el planter del Celta i exfutbolista del Las Palmas i Pontevedra, s'incorpora al cos tècnic del Mallorca després d'una etapa a l'Índia, on va dirigir el Mumbai City i l'Sporting Clube de Goa.

Vázquez va anunciar que Bruzón exerciria les tasques de segon entrenador després de l'eliminació davant l'UCAM Múrcia (1-2) a la Copa el Rei.

En aquest partit, l'entrenador gallec va ser expulsat a la primera part per protestar i va impartir ordres tècniques al preparador de porters, Miki Garro.

stats