Esports 12/10/2016

El Mallorca diu adéu a la Copa (1-2)

El Múrcia ha tombat els homes de Fernando Vázquez gràcies a les dianes de Juanma i Imaz. Salomao ha marcat per als vermells

Lekic ha guadit de dues clares ocasions a la primera part.

PalmaEl Mallorca ha dit adéu a la Copa del Rei. Els de Fernando Vázquez han perdut 1-2 davant l'UCAM Múrcia, que s'ha classificat per als setzens de final de la competició.

El primer revés per als vermells ha arribat tot just començar el partit. Juanma ha avançat els visitants en el minut cinc i la desorientació vermella s'ha fet més evident. Fins passat el minut 20, el Mallorca no ha aconseguit refer-se del cop inicial.

Ha estat gràcies a dues rematades del serbi Dejan Lekic (un dels nombrosos canvis que ha introduït en l'onze inicial el tècnic de Castrofeito), que han topat amb dues magnífiques intervencions del porter murcià Fernando Martínez.

L'1-1 ha arribat a la segona part, després d'un jugada espectacular del portuguès Diogo Salomao, que ha clavat la pilota a l'escaire amb un xut des de fora de l'àrea.

Quan millor jugaven els mallorquinistes i més controlat tenien el partit, ha arribat el golarro de Jesús Imaz (minut 70), que tornava a posar en avantatge el seu equip.

Tot i que el Mallorca no s'ha rendit i Damià Sabater ha disposat d'una clara ocasió per forçar la pròrroga, els vermells no han pogut mantenir viu el somni de la Copa.