FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 10/04/2015

Ibrahimovic, suspès 4 partits per dir que França "és un país de merda"

El suec va insultar l'àrbitre del partit contra el Bordeus i les càmeres van recollir les seves paraules

Efe
1 min
Zlatan Ibrahimovic, decebut per una decisió de l'àrbitre Lionel Jaffredo / NICOLAS TUCAT / AFP

ParísLa comissió disciplinària de la Lliga de Futbol Professional francesa ha suspès el suec Zlatan Ibrahimovic, davanter del Paris Saint-Germain, amb quatre partits pels seus insults contra l'àrbitre i contra França del darrer 15 de març.

En una reunió després d'haver escoltat l'advocat d'Ibrahimovic i representants del seu club -el suec no va comparèixer davant la comissió encara que sí estava previst-, els dirigents de la Lliga van decidir el càstig per les paraules del davanter, recollides per les càmeres, quan es dirigia als vestidors després de caure derrotats a Bordeus. "En 15 anys mai he vist un àrbitre com aquest. En aquest país de merda. Aquest país no mereix el PSG. Som massa bons per a aquest país", va dir llavors Ibra davant les empentes del seu company Thiago Silva perquè guardés silenci.

De poc ha servit que, hores després d'aquell xoc, el suec s'excusés i s'al·legués que les seves declaracions "no anaven dirigides ni a França ni als francesos". Amb aquesta sanció, el polèmic jugador es perdrà els xocs contra el Niça, el Lille, el Metz i el Nantes, quan el seu equip es troba immers en plena lluita pel títol.

No obstant això, sí que podrà estar present a la final de la Copa de la Lliga dissabte que ve davant el Bastia, ja que el càstig entrarà en efecte la setmana que ve. El director esportiu del PSG, Olivier Letang, va considerar a la sortida de la reunió amb la comissió disciplinària que "Zlatan no hauria de ser sancionat, ja que no va dirigir paraules injurioses o insultants cap al cos arbitral".

stats