HOQUEI PATINS
Esports 05/10/2013

El Barça castiga els errors del Vendrell amb contundència i passa a la final de la Supercopa (3-6)

El Liceo i el Reus es juguen des de les 14 h (Esport 3) l'altra plaça per a la final de la Supercopa d'hoquei patins

Jordi Graell
2 min
Els jugadors del Barça d'hoquei patins celebren el passi a la final de la Supercopa d'Espanya

El VendrellEl Barça s'ha convertit en el primer finalista de la Supercopa d'hoquei patins, que s'està disputant al Vendrell, després de desfer-se de l'amfitrió amb més problemes dels que indica el marcador final, de 3-6. El Moritz Vendrell ha sortit a mossegar des del primer minut i ha tingut opcions per avançar-se en el marcador, però ha estat Marc Torra el primer a obrir la llauna amb el 0-1. Al minut 15, una targeta blava a Jordi Creus ha estat aprofitada per Raúl Marin per establir el 0-2 de falta directa. Abans del descans, Sergi Miras ha tingut l'opció de retallar distàncies, però ha enviat un penal al pal.

Només començar la segona part, Lluís Ferrer ha tingut un altre penal per donar vida al partit, però en aquesta ocasió Aitor Egurrola, espectacular durant tot el partit, l'ha aturat. A continuació, ha arribat el minut boig del matx. Pablo Álvarez ha aprofitat un rebuig per fer el tercer, tot seguit Jordi Creus també ha estat molt viu dins l'àrea per superar Egurrola, però sense temps per assaborir el gol local Panadero ha rebaixat el suflé de la parròquia vendrellenca per establir l'1-4. L'estocada definitiva ha arribat amb una connexió entre Raúl Marín i Marc Gual que aquest últim ha resolt amb una vaselina deliciosa per fer pujar el cinquè gol blaugrana. Tot i que poc després Eloi Albesa ha anotat de falta directa, Reinaldo García també ha aprofitat una acció a pilota parada per marcar després de l'aturada en primera instància de Puigbí, i ja a les acaballes Sergi Miras ha maquillat el marcador amb el 3-6.

El rival del Barça a la final sortirà de la segona semifinal que estan disputant en aquests moments el Liceo i el Reus Deportiu −en directe per Esport 3.

stats