HOQUEI PATINS
Esports 02/02/2015

Definits els aparellaments de la Copa del Rei d'hoquei patins

Vic-Moritz Vendrell i Liceo-Hockey Global Cerceda obriran la competició el dijous 26 de febrer, mentre que el divendres 27 de febrer es jugarà el Reus-Voltregà i el Barça-Enrile PAS Alcoi

Jordi Graell
1 min
L'Ajuntament de Blanes ha acollit el sorteig de la Copa del Rei d'hoquei patins / FEP

BarcelonaAquest dilluns s'ha realitzat a l'Ajuntament de Blanes el sorteig de la Copa del Rei d'hoquei patins, que es disputarà a la Ciutat Esportiva de la localitat selvatana entre el 26 de febrer i l'1 de març.

El partit que obrirà el foc de la competició del KO el dijous 26 de febrer és l'enfrontament entre el Vic i el Moritz Vendrell –campió de les últimes dues edicions–, un duel que ja es va produir l'any 2011 en el mateix escenari. El possible rival d'aquests dos equips a semifinals sortirà del derbi gallec que jugaran a continuació el Liceo i el Hockey Global Cerceda.

L'altra banda del quadre es disputarà el dia següent, divendres 27 de febrer, amb els partits entre Reus i Voltregà –una reedició dels quarts de la temporada passada– i entre Barça i Enrile PAS Alcoi. Les semifinals es jugaran el dissabte 28 de febrer i la final l'1 de març, tot amb horaris encara per determinar que es donaran a conèixer en els propers dies.

stats