HOQUEI PATINS
Esports 13/02/2015

El Calafell agafa aire a l'OK Lliga a costa d'un Noia erràtic (3-1)

En l'altre partit que obria la 21a jornada de l'OK Lliga, el Reus torna a guanyar fora de casa per 2-3 a Manlleu

Jordi Graell

BarcelonaEl Cafè Crem Calafell Tot l'Any ha derrotat el Noia Freixenet per 3-1 i d'aquesta manera els homes de Sergi Macià tornen a conèixer la victòria set jornades després. Després d'una primera part dominada per un Noia que s'ha avançat amb un gol d'Aleix Esteller, al segon temps les errades dels homes de Ferran López han estat aprofitades per un Calafell que ha aconseguit capgirar el marcador gràcies a un doblet de Marc Vergés -el primer de falta directa i el segon amb un tret llunyà- i un gol de penal de Ferran Rosa. Amb aquest triomf, els calafellencs s'allunyen provisionalment a vuit punts del descens.

En l'altre partit que obria la 21a jornada de l'OK Lliga, el Reus Deportiu ha tornat a guanyar tres mesos després fora de casa després d'imposar-se per 2-3 a Manlleu. Malgrat que Humberto Mendes havia aconseguit igualar la diana inicial de Joan Salvat, dos gols de Marc Coy -el primer amb un xut exterior i el segon de penal- han fet estèril la reacció local al tram final gràcies a un gol de Lluís Teixidó al refús d'una falta directa.