OK LLiga
Esports 11/03/2015

El Barça d'hoquei patins recupera el liderat de l'OK Lliga després de golejar a Alcoi (2-8)

Marc Torra, amb un 'hat trick', ha estat l'home més destacat dels homes de Ricard Muñoz en el partit que tancava la 23a jornada

Jordi Graell
El Barça no ha fallat a Alcoi / @FCBhoquei

BarcelonaEn el partit que tancava la 23a jornada de l'OK Lliga, el Barça d'hoquei patins ha golejat per 2-8 a la pista de l'Enrile PAS Alcoi i d'aquesta manera els homes de Ricard Muñoz recuperen el liderat de l'OK Lliga, que havien perdut durant unes hores en favor d'un Liceo que seguirà una jornada més a dos punts dels blaugranes. Ja a la primera part el Barça ha deixat encarrilada la victòria avançant-se amb un clar 0-4 gràcies a un doblet de Sergi Panadero, i les dianes de Pablo Álvarez i Marc Gual, que a més ha assistit el seu company en el tercer gol. Amb l'entrada en pista del jove Vicent Martí, els locals han reaccionat amb un gol del propi Martí, que a més ha provocat el penal que ha donat pas al 2-4. Tot i que en primera instància Sergi Fernández ha aconseguit aturar el llançament a Jaume Arché, el mateix jugador ha recollit el refús i ha aconseguit batre el porter blaugrana. Abans del descans, però, els de Muñoz han tallat en sec la reacció alcoiana amb un gol de Marc Torra mitjançant un servei de falta indirecte des de la frontal.

El mateix Torra ha reaparegut a l'inici del segon temps per completar el seu 'hat trick' amb dos gols més de manera consecutiva. Tot i que Pablo Álvarez, en la desena falta local, ha enviat una falta directa a fora, Matías Pascual ha aconseguit tancar posteriorment la golejada amb el 2-8 definitiu, ja amb un David Domènech a la porteria dels de Diego Mir que ha jugat el tram final en substitució de Marc Grau.