Hoquei patins
Esports 05/07/2013

El Barça d'hoquei patins presenta Raúl Marín

L'entrenador Ricard Muñoz assegura que es tracta "d'un perfil de jugador que no teníem" i que en els propers dies es realitzaran més fitxatges "per tal d'apujar el nivell competitiu de l'equip"

Jordi Graell
1 min

BarcelonaDesprés del fitxatge de Neymar en futbol i el de Karabatic per l'handbol, la secció blaugrana d'hoquei patins ja ha presentat la seva incorporació estrella per la propera temporada. Es tracta de Raúl Marín, davanter de 26 anys procedent del Reus Deportiu, on tal i com ha recordat el directiu responsable de la secció, Ramón Cierco, "ens havia marcat gols importants, per tant ara desitgem que els marqui per nosaltres".

En aquest sentit, Marín, que firma per dues temporades amb opció a una tercera, ha declarat estar "molt content" per ser al Barça i s'ha definit com un "jugador molt vertical" que ha vingut "amb l'objectiu d'ajudar l'equip a ser campió i de fer gols". Pel que fa a la seva absència a la llista de convocats pel Mundial d'Angola, ha explicat que entén la decisió del seleccionador Carlos Feriche, sent "conscient de les mancances que tinc", però que en la seva etapa al Barça creu que podrà solucionar i tornar algun dia a la selecció espanyola.

Assegut a la seva dreta es trobava l'entrenador i secretari tècnic de la secció, Ricard Muñoz, que ha justificat el seu fitxatge pel fet de ser: "un perfil de jugador que no teníem, ja que ens pot donar coses diferents com un llançament exterior molt potent". A més, Muñoz ha assegurat que en els propers dies es realitzaran més fitxatges "per tal d'apujar el nivell competitiu de l'equip", i tot i que no ha donat noms, es dóna per fet que aquests seran Matías Pascual del Liceo i Xavi Barroso, que aquesta temporada ha jugat cedit al Moritz Vendrell.

stats