Esports 04/06/2017

El Mallorca ja és equip de Segona B

Empata contra el Mirandés per 2-2 i evidencia el fracàs dels vermells aquesta temporada

PalmaEl Mallorca posa punt a les aspiracions per mantenir-se a la Segona Divisió i baixa de categoria. Un gol de Maikel Mesa en el minut 2 ha encès les primeres alarmes entre l'afició vermella. La diana de Culio poc abans d'acabar la primera meitat ha ajudat a retallar distància amb el rival, ja que s'havia arribat a posar 2-0 al marcador amb gol de Guarrotxena al 34. Als minuts finals, al 86, Lekic ha igualat el resultat.

Cal recordar que el Mirandés ja era equip de Segona Divisió B abans de començar el partit. Ara, el Mallorca ha certificat que compartiran categoria. La victòria de l'Alcorcón davant l'UCAM Múrcia (1-0) ha rematat les il·lusions dels de Sergi Barjuan.