Cultura 16/03/2022

Milky Chance, Supergrass i Temples tanquen el cartell del Mallorca Live Festival

ARA Balears
1 min
Cartell del Mallorca Live Festival

PalmaCut Copy, Editors, Milky Chance, Supergrass i Temples encapçalen les darreres confirmacions amb les quals el Mallorca Live Festival tanca el cartell més internacional dels seus cinc anys d'història.

Després de cinc mesos en què l'organització ha anat anunciant artistes amb comptagotes, aquest dimecres ja s'han confirmat tots els qui participaran en el festival: hi destaquen figures com C. Tangana, Cristina Aguilera, Kase.O i Muse. L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juny a Calvià, també rebrà altres artistes com Franz Ferdinand, Justice,, Metronomy, Izal i Jazz Magnetism, noms que s'han anat confirmant durant les darreres setmanes.

Els abonaments per als tres dies de concerts estan disponibles des de 125€ (més despeses de gestió) en la nova web del festival i a See Tickets, la tiquetera oficial del Mallorca Live.

L'organització ha assegurat que enguany preveuen que més de 75.000 persones passaran pel festival durant els tres dies. Durant aquesta cita musical s'oferiran més de 80 concerts i han destacat que any rere any totes les xifres que acompanyen l'acte han crescut d'una manera "sostenible".

stats