Cultura 14/12/2021

Sorpresa pop: Christina Aguilera debutarà a l'illa en el marc del Mallorca Live Festival

L'artista americana se suma al cartell, que inclou noms com Justice, Muse i Metronomy

1 min
Christina Aguilera.

PalmaEl Mallorca Live Festival continua anunciant artistes que formaran part del seu cartell. La darrera confirmació, feta aquest dimarts, és la cantant pop Christina Aguilera, que fa encara més eclèctica i variada la proposta musical. Serà la primera actuació de l'americana a les Balears i el seu primer concert a l'estat espanyol des del 2003.

En el festival, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juny del 2022 a Calvià, també hi participaran altres artistes com Franz Ferdinand, Justice, C. Tangana, Metronomy, Izal i Kase.O Jazz Magnetism, noms que s'han anat confirmant durant les darreres setmanes.

Christina Aguilera ha guanyat diversos premis Grammy durant la seva trajectòria i ha venut més de 43 milions de discos per tot el món. És mundialment coneguda i amb motiu: ha arribat al capdamunt de la llista Billboard Hot 100 amb cinc senzills, a més de convertir-se en la quarta artista femenina a encapçalar la llista durant tres dècades consecutives (1990, 2000 i 2010).

Els abonaments per als tres dies de concerts estan disponibles des de 125€ (més despeses de gestió) en la nova web del festival i a See Tickets, la tiquetera oficial del Mallorca Live.

stats