Cultura 02/12/2021

Franz Ferdinand, Justice i Metronomy: el Mallorca Live Festival mostra els asos que s'ha guardat fins ara

De l'àmbit de l'Estat, s'han anunciat artistes com Sen Senra, Delaporte, Rigoberta Bandini, Rufus T. Firefly, Alizzz i Cupido

2 min
El grup Franz Ferdinand.

Franz Ferdinand, Justice i Metronomy són els tres caps de cartell internacionals que ha anunciat aquest dijous el Mallorca Live Festival. No són els únics; s'han conegut fins a una trentena de noms més que també sonaran en l'edició del 2022 del festival de Calvià, que es farà els dies 24, 25 i 26 de juny.

Aquestes confirmacions se sumen a les que ja estaven anunciades (Muse, C. Tangana, Izal i Kase.O Jazz Magnetism). No obstant això, l'organització ha explicat que encara queda la meitat del cartell.

De moment, Mallorca és l'únic territori de l'estat espanyol per on passarà la banda escocesa Franz Ferdinand, que arribarà amb la gira Hits to the Head Tour. El duet parisenc format per Gaspar Augé i Xavier de Rosnay, Justice, és un dels noms més potents del festival, i la de Calvià serà la seva primera actuació a l'illa. També serà la primera vegada de Metronomy, que presentarà Small World, el seu setè àlbum d'estudi, que publicaran el febrer de 2022. A més, s'ha anunciat la presència dels belgues Goose, mítics en festivals com Tomorrowland.

Cartell (incomplet) del Mallorca Live Festival.

El Mallorca Live Festival sempre ha apostat per la diversitat de gèneres, i no hi falta l'electrònica. Així, s'han confirmat les actuacions de The Wizardt Jeff Mills i The Blessed Madonna. Els acompanyaran Ben Ufo, Monolink, Max Cooper, Cobblestone Jazz i Red Axes.

Sen Senra, Delaporte, Rigoberta Bandini, Rufus T. Firefly, Alizzz, Cupido, Shinova i Elyella són alguns dels artistes de l'Estat que passaran per Calvià el mes de juny. Des d'Amèrica Llatina, viatjaran Trueno, Pahua i Klik & Frik.

Bisuri i Els Mossos són els grups de l'illa seleccionats per l'organització del Mallorca Live entre els finalistes del concurs Pop Rock de Palma que també formen part del cartell. A més, hi haurà Peligro!, Cora Yako, Go Cactus, Trigga, Saïm, Amulet, Pucheros Atómicos i Yoko Factor.

stats