Cultura 21/10/2021

Muse i C. Tangana, els artistes confirmats del Mallorca Live Festival

'El Madrileño' tornarà al festival de Calvià com a cap de cartell després del seu concert al mateix entorn el 2017

1 min
C. Tangana.

PalmaPrimer va ser Muse, i ara C. Tangana. Encara queda més de mig any perquè arribi el cap de setmana del Mallorca Live Festival (24, 25 i 26 de juny), però l'organització comença a revelar el cartell d'artistes que sonaran a Calvià el 2022. La notícia d'aquesta confirmació arriba poc després de la publicació de la seva darrera cançó, una col·laboració amb Nathy Peluso, Ateo, que, com és habitual, no ha quedat lliure de polèmica.

L'artista tornarà al festival de Calvià com a cap de cartell després del seu concert el 2017. Ara és un cantant de primer nivell i que genera una tremenda expectació cada vegada que fa un moviment. El dia de l'estrena del seu darrer disc, El Madrileño, va aconseguir cinc milions de reproduccions a Spotify i es va convertir en el millor debut d'un artista espanyol en la història. L'àlbum té cinc nominacions als premis Latin Grammy i opta a quatre guardons a Los40 Music Awards 2022.

Els abonaments per als tres dies de concerts estan disponibles des de 115 euros (més despeses de gestió) a la nova web del festival.

stats