Música
Cultura 28/06/2022

El Mallorca Live Festival tanca aquesta edició amb 72.000 assistents

Entre el públic hi havia un 60% de persones procedents de les Balears, un 30% de la Península i un 10% de públic que era internacional

ARA
1 min
Matt Belamy, líder de Muse.

PalmaEl Mallorca Live Festival va congregar aquest cap de setmana 72.000 persones a l'antic Aquapark de Calvià. Des de dia 24 fins dia 26 de juny, es van viure tres intensos dies de música. Segons va anunciar l'organització, entre el públic hi havia un 60% d'assistents procedents de Balears, un 30% de la Península i un 10% de públic que era internacional.

El dia amb més assistents va ser el primer, amb 28.000 persones al recinte, un fet que va provocar llargues coes per entrar i demanar beguda i menjar. De fet, algunes persones no van arribar a temps a veure els concerts que volien; especialment C. Tangana, que va començar amb retard per intentar que se'l perdés la menor quantitat de gent possible.

Es tracta del festival de majors dimensions de les Balears, amb grups i caps de cartell de renom internacional, Muse, Franz Ferdinand, Metronomy, Justice, Cut Copy, Editors i Christina Aguilera, entre d'altres, que es combinen amb altres grups que despunten i que marcaran el compàs musical dels pròxims anys, com C. Tangana, Rigoberta Bandini, Sen Serna, Mujeres i Biznaga, entra tants altres.

Entre aquests noms també n'hi hagué de locals: Peligro!, Saïm, Amulet, Alanaire, Yoko Factor, Trigga, Jansky i Bisuri i Els Mossos.

stats