Música
Cultura 22/12/2023

Guillem Gisbert, primer cap de cartell de la Mobofest24

Se suma a Mujeres, Marala, Reïna i J. Bordoy

ARA Balears
1 min
El cantant català Guillem Gisbert

PalmaLa Mobofest ha anunciat aquest divendres el primer cap de cartell de l'edició d'enguany. Guillem Gisbert, cantant de Manel, que just acaba de començar la seva carrera en solitari després que el grup anunciàs una aturada indefinida, serà un dels grans protagonistes d'aquesta vuitena edició. Després que fa poc més de deu dies anunciassin els primers artistes confirmats (Marala, Reïna i J. Bordoy), aquest divendres han anunciat la participació de Gisbert.

El cantant català va publicar fa un mes els seus dos primers senzills en solitari (Waltzing Matilda i Les dues torres) i està previst que a principi del 2024 publiqui el primer disc de la seva nova aventura personal i en solitari. El festival va donar a conèixer per sorpresa aquesta notícia aquest dijous durant la celebració del Nadal Eclèctic. Un esdeveniment festiu organitzat per la revista S’Altra Música, que va ajuntar els artistes illencs més destacats de l’any i va aconseguir penjar el cartell d’entrades exhaurides a Es Gremi.

Gisbert se suma així a les confirmacions que va fer la Mobofest la setmana passada: els també catalans Mujeres, que amb el seu rock enèrgic i divertit, faran ballar el públic del festival; els manacorins Reïna, que han tornat a convèncer el seu públic amb l’àlbum Arts Marcials, i l’artista emergent J.Bordoy, que ha debutat amb la publicació de l’EP de quatre cançons Summer to remember

El festival tindrà lloc els propers 25, 26 i 27 de juliol de 2024 al Parc de n’Hereveta de Porreres. Les entrades del Mobofest 24 continuen ara mateix a 39 euros pels tres dies fins a final d’existències o canvi de preu. 

stats