Música
Cultura 11/12/2023

Marala i Reïna, entre les primeres confirmacions de la Mobo 2024

El Parc de n'Hereveta, a Porreres, tornarà a acollir el festival els dies 25, 26 i 27 de juliol

ARA Balears
2 min
El grup Marala durant una actuació

PalmaEl festival de música Mobofest ha anunciat les primeres confirmacions de l'edició d'enguany, que es farà els dies 25, 26 i 27 de juliol i que tornarà a acollir el Parc de n'Hereveta de Porreres. Així, Marala, Reïna i J. Bordoy són primers noms que comencen a omplir el cartell de la que serà la vuitena edició del festival, que fa uns dies va exhaurir el primer bloc d'entrades a preu reduït.

Pel que fa als artistes confirmats, Marala, la banda formada per Clara Fiol, Selma Bruna i Sandra Monfort, ha rebut nombrosos premis arran del seu darrer àlbum, Jota de Morir, i cada vegada té més projecció dins l'escena dels territoris de parla catalana. Per la seva banda, Reïna, que enguany ha tret nou disc, Retirada a temps, després del seu anterior treball Arts marcials, continua expandint fronteres amb la seva música pop.

Finalment, el darrer artista confirmat, J. Bordoy, ha destacat com a talent emergent enguany. El músic, establert a Madrid, ha tret el seu primer EP, Summer to remember, format per quatre temes d'estil indie rock que s'emmarca en l'essència dels 60 amb ritmes caracteritzats especialment per la guitarra i el teclat.

L'artista J. Bordoy és una de les primeres confirmacions de l'edició d'enguany
Els manacorins Reïna

Des de la organització han remarcat que el segon lot d'entrades per als tres dies del festival ja es troba a la venda per 39 euros fins a final d'existències o canvi de preu. Els menors d'edat i majors de 65 poden adquirir-la per 33 i també es pot comprar un abonament per a famílies pel mateix preu.

stats