Cultura 30/10/2021

O-ERRA, el grup amb més candidatures als premis Enderrock de la música balear

El guardó d'honor serà per al compositor i baterista Ramen Farran, i el Premi Enderrock a la Trajectòria, per a Tomeu Penya

1 min
Polítics, representants del grup Enderrock, col·laboradors i representants dels grups nominat.

Cada dia queda menys per a la gala dels premis Enderrock de la música balear, que serà dia 25 de novembre; això vol dir que cada dia se'n saben més coses. El grup editorial ha anunciat avui les bandes i artistes illencs amb més suport a la votació popular, liderada per O-Erra –amb quatre candidatures– i Amulet, Anegats, Maria Hein i Pèl de Gall –amb dues candidatures–.

La revista també ha descobert que el Premi Enderrock d'Honor de la música balear serà per al compositor i baterista Ramon Farran; el Premi Enderrock a la Trajectòria, per al cantautor Tomeu Penya; i Miquel Àngel Aancho, promotor i director del segell Blau Produccions i Xocolat Discos, serà distingit amb el guardó Premi Enderrock - Obra Cultural Balear, que es donarà enguany per primera vegada.

L'esdeveniment és organitzat pel Grup Enderrock amb la complicitat de l’Obra Cultural Balear, el suport de l’Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears i el patrocini d’Estrella Damm. Els presentadors de la gala de lliurament dels premis seran els de l'any passat: la periodista Victòria Maldi i el músic Pep Suasi.  

Durant la Nit Enderrock Balear hi haurà una desena d'actuacions, de les quals ja s'han anunciat les estrenes en directe del duet de pop alternatiu Donallop i de l'artista de músiques urbanes Baaldo, el retorn de Kard's Piken a un escenari per homenatjar Joan Bibiloni, i el debuts dels guanyadors del Sona9 2021, Reïna, el bandautor Jantià, la cantautora Maria Hein i el grup Alanaire.

En l'edició anterior, el grup triomfant fou Xanguito, que aquests dies fa una gira de concerts per acomiadar-se dels escenaris.

stats