Agenda 12/09/2018

L’Orquestra Simfònica Illes Balears commemorarà l'any Llompart amb un concert

L'espectacle tindrà lloc al teatre Principal de Palma, hi participaran els rapsodes Joan Manel Vadell, Miquel Àngel Torres i Marta Cuesta

Ara Balears
1 min
Concert de l’Orquestra Simfònica Illes Balears per commemorar l'any  Llompart

Palma'Solcant l'aire' és un espectacle organitzat per commemorar la figura de l'escriptor mallorquí Josep Maria Llompart. El concert de l'Orquestra Simfònica Illes Balears de divendres, 14 de setembre, a les 20.30  h, és el primer espectacle de la programació del teatre Principal de Palma, un avançament de la nova temporada.

Per acompanyar la selecció de poemes -organitzats per eixos temàtics constants en la seva obra: nostàlgia i infantesa, mort, terra i pàtria- s'han seleccionat peces musicals de compositors que històricament o geogràficament comparteixen el seu treball amb el de Josep Maria Llompart, com ara Baltasar Samper, Jaume Mas Porcel, Xavier Montsaltvatge i Enrique Granados. Llegiran els versos de Llompart els rapsodes Joan Manel Vadell, Miquel Àngel Torres i Marta Cuesta.

L’entrada és gratuïta, les invitacions es poden reservar a la següent adreça http://simfonicadebalears.net/ca/content/any-llompart i també a:

  • Can Oleo (carrer de l'Almudaina, 4, 07001 Palma)
  • Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, 3, 07001 Palma)
  • Biblioteca pública de Palma (Can Sales) (plaça de la Porta de Santa Catalina, 24, 07012 Palma)
  • Museu de Mallorca (carrer de la Portella, 5, 07001 Palma)

Es facilitarà un màxim de 4 entrades per persona.

stats